A levelező tanfolyamaink előnyei :
2008.01.17.

- Ez a tanfolyam akkor kezdődik, amikor elküldöd jelentkezésed!

- Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet.

- Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál.

- Minden konzultációnál kapsz egy házifeladatot, lemérve ezzel az addig megszerzett tudásodat.

- Több kurzusra való jelentkezéskor komoly kedvezmények igényelhetők.
2 befizetett kurzus után a harmadik tanfolyamot féláron elvégezheted.
3 befizetett tanfolyam után a stúdió állja egy általad választott negyedik tanfolyam minden költségét.

- A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez.


Felhasználási Feltételek

Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!
A www.ezotanfolyam.hu internetes weboldalon elérhető szolgáltatás vagy bármely oldala, aloldala megnyitásával, vagy a tanfolyamokra való jelentkezésével Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői Jog

A www.ezotanfolyam.hu weboldalán található minden képi és szöveges tartalom (beleértve a weboldalon kínált termékeket), szerzői jogvédelem alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az ezotanfolyam.hu kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

A www.ezotanfolyam.hu weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a www.ezotanfolyam.hu felelősséget nem vállal.

A www.ezotanfolyam.hu weboldalon található mindennemű információ, beleértve a weboldalon kínált tanfolyamok, kizárólag szórakoztatási célt szolgálnak. Az oldalon található mindennemű információ, szolgáltatás, és tanfolyamok semmiképpen nem minősülnek szakmai és/vagy jogi tanácsnak.

Az oldalon található mindennemű információ, és tanfolyam kizárólag személyes célra használható. A www.ezotanfolyam.hu weboldalon megjelenő valamennyi információ,és tanfolyam felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. A www.ezotanfolyam.hu nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező
károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek az oldalon található mindennemű információ, szolgáltatás, tanfolyam használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Személyes adatok védelme

A www.ezotanfolyam.hu bármely, a weboldalai használata során tudomására jutott
személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely
személyes adatát eljuttatja a www.ezotanfolyam.hu-hoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a www.ezotanfolyam.hu az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa és kezelje. A www.ezotanfolyam.hu az ügyfeleire vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt üzleti titokként kezel és az ügylet lebonyolítása után törli rendszeréből.

Pénzvisszafizetés feltételei :

Pénzvisszafizetést a megrendelő a 3.tananyagig kérhet.