A levelező tanfolyamaink előnyei :
2008.01.17.

- Ez a tanfolyam akkor kezdődik, amikor elküldöd jelentkezésed!

- Nem kell utazni, az otthon biztonságában végezheted a kurzusokat, magad beosztva szabadidődet.

- Ugyanazt a tananyagot, tudást és személyes segítséget kapod meg, amit egy beülős tanfolyamon kapnál.

- Minden konzultációnál kapsz egy házifeladatot, lemérve ezzel az addig megszerzett tudásodat.

- Több kurzusra való jelentkezéskor komoly kedvezmények igényelhetők.
2 befizetett kurzus után a harmadik tanfolyamot féláron elvégezheted.
3 befizetett tanfolyam után a stúdió állja egy általad választott negyedik tanfolyam minden költségét.

- A tananyagok nagyon könnyen feldolgozható és könnyen megérthető részekből épülnek fel, semmilyen előképzettség nem szükséges a tanfolyamok elvégzéséhez.


Angyal és Fehérmágia Tanfolyam


Lépj át ezen a kapun, s vedd kezedbe az életed irányítását. Legyél mágus vagy egy olyan ember, aki tudja irányítani sorsát, szebb és boldogabb életet élhet!

A mágia tanfolyamon megismerkedhettek különböző angyal és fehér mágia gyakorlati technikáival és rituáléival, amit mindenki a saját életében is használhat. Ezekkel a technikákkal jelentősen javithatunk élethelyzetünkön, segithetünk másoknak.

A levelezõ tanfolyam 10 tananyagból áll és mindig mielőtt továbbhaladnánk, előtte tartunk egy internetes konzultációt.Az Angyalmágia Tanfolyam Anyaga

Kérés angyaloktól, Találkozás őrangyalunkkal, Gyógyítás, Meditációs gyakorlatok, Szerelmi mágiák, Pénzbevonzás, Siker és Karrier Teremtés, Talizmánok, amulettek készítése, Gyertyamágiák, Gyakorlatok az Univerzum Törvényeivel, Tudatos teremtés, Tér és Tárgytisztítás negatív energiáktól, stb

A 10 részes levelező tanfolyam ára 26.900 Ft helyett Tavaszváró akcióban csak : 9.900 Ft

A 10 hetes tanfolyam tematikája :

1. heti Tananyag :

Az első tanfolyamon megismerkedsz a mágia történetével, bevezetünk a fehérmágia alapjaiba. Megismerkedsz a mágikus eszközökkel.


2. heti Tananyag :

Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogyan védd le magad rossz indulatú emberektől és mindenféle ártó energiától. Megismerkedsz a csakrák és az aura fogalmával és technikát kapsz arra, hogyan tisztítsd, harmonizáld őket. Szintén ebben az anyagban megtanulod, hogyan takarítsd meg energetikailag azokat a helységeket, ahol a napjaidat és az éjszakáid töltöd. Meditációs és koncentrációs gyakorlatokat is végzünk.


3. heti Tananyag :

A harmadik héten megismerkedünk az Angyalokkal, a hierarchiájukkal és a feladataikkal.
Elvégzünk egy meditációt, melyben találkozhatsz Őrangyaloddal. Szertartásként elvégzünk egy szerelmi harmonizációs rituálét, megerősítheted a kapcsolatod, vagy ha még szingli vagy, bevonzhatod az életedbe az új szerelmet. Pluszba megtanulunk még egy olyan technikát, mely segít elkerülni a téged lehúzó alacsony rezgésű embereket.


4. heti Tananyag :

Megtanulsz Angyalpecsétet készíteni és egy szertartás keretében hívni és kérni az Angyaloktól. Megismertetlek egy olyan Meditációs technikával, melynek segítségével kommunikálhatsz az Angyalokkal.


5. heti Tananyag :

Az ötödik héten megtanulsz energiákat létrehozni, érzékelni, irányítani összpontosítani gyógyítás céljából. Szertartásként, ha szükséged van rá megcsinálunk egy Elengedés rituálét, mellyel olyan régi kapcsolatokat zárhatsz le, amelyek már nem szolgálják az Életed.


6. heti Tananyag :

Elérkeztünk a tanfolyam második feléhez, melyben első körben folyadékokat tanulunk meg programozni kizárólag gyógyítás, vagy valamilyen nemes cél elérése céljából.
Megtanuljuk önmagunk tudatalattiját programozni, mely segítenek megszabadítani korlátozó hiedelmeinktől. Ezen a héten is kapsz meditációs és koncentrációs gyakorlatokat.


7. heti Tananyag :

Te is szeretnéd ha rendelkeznél szerencsehozó amulettel? Ebben az anyagban elsajátíthatod, hogyan tudsz magadnak vagy akár másoknak is ilyen amulettet készíteni. Ezen kívül megismertelek még egy távgyógyító technikával, mellyel földrajzi távolságtól függetlenül is tudsz bárkinek segíteni.

Szintén ezen a héten megismerkedhetsz a gyertyák jelentőségével és megtanulhatsz olyan technikákat, amelyekkel az életed jobbá és boldogabbá tudod tenni.


8. heti Tananyag :

Sokszor érzed azt, hogy valaki rosszat akar neked? Vannak olyan pillanataid, amikor nem akar semmi összejönni? Ezen a héten ezt fogjuk vizsgálni, hogy milyen negatív rezgések okozzák ezeket a kellemetlen pillanatokat az életünkben. Megtanulod az átkokat, rontásokat felismerni és eltávolítani. Megismertetlek olyan technikákkal is, melyben az újonnan vásárolt vagy örökölt tárgyakat, hogyan tudod megtisztítani a negatív rezgésektől.


9. heti Tananyag :

Szeretnél új állást? Vagy vállalkozásod van és azt szeretnéd felfuttatni? Szeretnél Ingatlant vagy bármi mást eladni? Akkor ez a heti tananyag nagyon sokat fog neked segíteni céljaid elérésében. De egy nagyon izgalmas szertartás elvégzését is megtanulod, amellyel sikert, pénzt, karriert tudsz bevonzani az életedbe.


10. heti Tananyag :

A tanfolyam utolsó anyagában a tudatos teremtésre tanulhatsz technikákat, hogy az életed még szebbé, jobbá és boldogabbá tehesd. Elsajátíthatod azt a technikát is, melyben az Angyalok segítségével és engedélyével egy jobb sorsot teremts magadnak.

A tanfolyamra 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk!


Ha úgy érzed , hogy mégsem a te érdeklődési köröd ez a tanfolyam, akkor a 3. tananyagig visszakérheted a tanfolyam árát.

Az ár tartalmazza az áfát. Plusz ajándékba megkapod még az Univerzális Energiával történő kézrátételes gyógyítás tanfolyamának leírását is.

A tanfolyam elvégzéséről e-mailben oklevelet küldünk, amelyet kitudsz majd nyomtatni.

Van lehetőség postán is megkapni az oklevelet a stúdió aláírásával és bélyegzőjével, ennek előállítási és postázási költsége : 2.490 Ft.

Jelentkezés előtt kérlek olvasd el a Felhasználási feltételeket és csak akkor jelentkezz, ha egyetértesz az abban leírtakkal!

Ha szeretnél még részletesebb információt megtudni tananyagról, kattints a menüben A Bemutató tananyagok menüpontra!Jelentkezés a Tanfolyamra

Tavaszváró Ajánlat!

Egy általad választott Tanfolyam akár 60% kedvezménnyel 25.900 Ft helyett csak: 9.900 Ft

Kettő általad választott Tanfolyam akár 70% kedvezménnyel 25.800 Ft - 52.900 Ft helyett csak: 16.900 Ft

Négy általad választott Tanfolyam akár 85% kedvezménnyel 88.500 Ft - 134.500 Ft helyett csak: 19.900 Ft

Határozottsági Bónuszok a Tanfolyamokhoz :

(Amennyiben 1 munkanapon belül átutalod vagy befizeted a tanfolyam díját!)

- Az Univerzális Energiával történő kézrátételes gyógyítás TITKOS technikájának a leírása. - AJÁNDÉK

- Öt kifejezetten rád szabott Angyalszertartás komplex leírása, mellyel az életed bármelyik területére (Párkapcsolat, Egészség, Pénz, Karrier, Spirituális fejlődés, Harmónia, stb) kérhetsz az Angyaloktól! - Most ez is AJÁNDÉK!

- Ha a négy tanfolyamos csomagra jelentkezel, akkor három Téged érintő fontos kérdésedre SORSELEMZÉS : AJÁNDÉK

- Kettő vagy négy tanfolyamos csomag megrendelésénél Személyes Angyal, Reiki. Kristály vagy Radiesztézia tanfolyami részvételi lehetőség Budapesten : AJÁNDÉK


Kedvezményes Programozott Kristálycsomag lehetőség a tanfolyamokhoz (Nem kötelező)

- Pénz és Sikervonzó Kristálycsomag : 7.900 Ft

- Tértisztító (Káros földsugárzások semlegesítésére) Kristálycsomag : 4.900 Ft

- Védelem (Nem kívánatos emberek és energiák kivédésére) Kristálycsomag : 4.900 Ft

- Viztisztító (Előnytelen rezgések semlegesítése és pozitív energiafeltöltés) Kristálycsomag : 3.900 Ft

- Csakratisztító (Tisztítja, regenerálja, harmonizálja a csakrákat és feltölti életenergiával) Kristálycsomag : 7.900 Ft

Szerelemvonzó és Párkapcsolat erősítő Kristálycsomag : 7.990 Ft

Magabiztosság és Határozottság Kristálycsomag : 4990 Ft

A kristálycsomagok összértéke : 42.930 Ft


Ezt most több mint 75%-os kedvezménnyel tudjuk adni 42.930 Ft helyett : 9.900 Ft-ért Ingyenes kiszállítással!